Van Velrthoven Juweliers

Ons team van links naar rechts:

Toni

Toni heeft zich in 2018 aangesloten bij team Van Velthoven. Wat maakt het vak voor haar zo mooi? “In het juweliersvak wordt emotie gekoppeld aan een sieraad. Of het nu gaat om jong en oud; een sieraad is een duurzaam product dat generaties kan vertegenwoordigen. Dat wij als team mensen in die emotie bij kunnen staan, is heel speciaal om te doen.”

Ellen

Ellen heeft altijd in de retail gewerkt. Sinds april 2018 is zij achter de toonbank van Van Velthoven te vinden. 

“Het team heeft me met open armen ontvangen. We hebben een goede band met elkaar en dat stralen we uit naar de klanten. Dat, naast de prachtige collecties, maakt het nog leuker om als klant een bezoekje te brengen aan Van Velthoven!” Heeft Ellen een favoriet merk dat bij Van Velthoven te vinden is? “Ole Lynggaard vind ik prachtig, vooral de Nature-collectie!”.


Henk en Wieke

Henk en Wieke van Velthoven hebben elkaar dertig jaar geleden ontmoet op de vakschool in Schoonhoven. Ze bleken niet alleen een liefde voor het juweliersvak te delen, maar ook voor elkaar. Twintig jaar geleden opende het stel de deuren van hun eigen juwelierszaak op de Binnenweg. “De afgelopen jaren is er in de winkel veel veranderd. Wat begon met een winkel met oud interieur, is twee jaar geleden volledig verbouwd naar deze prachtige nieuwe winkel. Dat, gecombineerd met een divers team, maakt ons ontzettend trots. 

Ernst

Na het afronden van de goudsmidopleiding in 2007, kwam Ernst bij Van Velthoven in dienst. Hij ontfermt zich over het vervaardigen van nieuwe sieraden en het repareren van bestaande sieraden.

“Na twaalf jaar verveel ik me hier nog steeds geen dag. Elke dag is anders en omdat het atelier blijft uitbreiden met de nieuwste gereedschap- pen en apparatuur, leer ik telkens weer iets nieuws.”

Ernst heeft een overduidelijke favoriet als hij kijkt naar het merkenpakket bij Van Velthoven. “De kunstwerken van horlogemerk Armin Strom!”

Lara

Na het afronden van de vakschool in Schoonhoven, ging Lara gelijk aan de slag bij een juwelier. In 2011 startte zij bij Van Velthoven.

“Het werken bij Van Velthoven is elke dag anders en dat maakt het zo leuk. En dan mag ik ook nog met allerlei mooie merken werken. Mijn hart ligt vooral bij Bron en Ole Lynggaard. Het verfijnde van het mooie goudsmeedwerk van Ole Lynggaard en de combinatie van edelstenen van Bron vind ik prachtig en leuk om te doen.”

Raoul

“Het werken met verschillende sieradenmerken, edelstenen – waaronder diamant – en de diversiteit in design; dat zijn de facetten die ik het mooiste vind van mijn vak. Daarom zijn Ole Lynggaard en Anna Maria Cammilli twee van mijn favoriete merken uit het assortiment bij Van Velthoven.” 

Raoul vindt het een feest om bij het juweliersteam op de Binnenweg te horen. “Daarbij hebben we een diverse, bijzondere klantenkring die ons hun klandizie gunt, waar we natuurlijk ons best voor doen.”