Swiss Capsule Watchwinder

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 50 jaar, brengt Swiss Mechanical Solutions (SMS) SA uit Morges, Zwitserland een team van dynamische individuen samen met een sterke, diverse en rijke ervaring in de Zwitserse horloge-industrie. Hun gecombineerde ervaring, ondersteund door levendige ondernemers- en culturele geest, omvat gebieden zoals het creëren van innovatieve technische oplossingen, verkoop, marketing en distributie in de luxe horloge- en accessoire-industrie die de wereldwijde luxemarkt domineert.

Een watchwinder die voor horloge connoisseurs is gebouwd met een onberispelijk vakmanschap met de Zwitserse technologie om je herinneren en waardevolle tijdstukken op te winden.

HEDENDAAGS & MODERN ONTWERP
Nieuw ‘capsule’ vormontwerp, gepatenteerd horlogeondersteuningssysteem, formidabel horloge-opwindmotormechanisme in een prachtige reeks kleuren.

DUURZAAM
Het Zwitserse mechanisme, sterke, duurzame componenten en ongeëvenaarde ongeëvenaarde motorprestaties.

GEEN OPLADEN
Swiss Capsule is uitgerust met een 7600 mAh batterij met lange levensduur die is getest om topprestaties te leveren voor ca. 2500-3800 uur

MOTOR
Bij een verbruik van 2 mA behaalt het een snelheid van 8 RPM. Pure technische briljantie helpt het om 850 rotaties per dag te bereiken en kan ca. 1,77 uur per dag.

LANG LEVEN
Alleen watchwinder op de markt met een motorgarantie van 5 jaar en een batterijduur van 5 - 7 * jaar.