Lyfe Bloempot

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Set your plants free.

Ontworpen in Zweden door ons getalenteerde team, in lijn met Scandinavische elegantie en minimalisme. LYFE bestaat uit een plantenbak die via magnetische levitatie over een eikenhouten basis zweeft en tijdens de ophanging zachtjes roteert.

Het magnetische veld van de aarde heeft krachtige effecten op alle levensvormen, vooral planten. We hebben de effecten van magnetisme op planten onderzocht, omdat LYFE maglev-technologie gebruikt.

Studies hebben aangetoond dat planten omgeven door een magnetisch veld de neiging hebben sneller, groter, groter en gezonder te groeien, gemeten aan de hand van de planthoogte, bladgrootte en geselecteerde parameters die verband houden met hun gezondheidsstatus.

LYFE & Air Plants
Geïdentificeerd door de Zweedse botanicus Carl Linnaeus, zijn luchtplanten (Tillandsia) planten die in de lucht groeien. Luchtplanten gedijen op de circulatie van in de lucht zwevende deeltjes; zonder grond nodig, voedt ons zwaartekracht tartende en roterende microklimaat van nature.

In Zweden, waar de winters lang en donker zijn, hebben we een product gemaakt dat licht en leven maximaliseert, trots om het middelpunt te zijn van een goed ontworpen huis. De geodetische vorm reflecteert verschillende lichtschakeringen terwijl het gracieus roteert, waardoor een betoverend effect ontstaat.

1. LYFE plantenbak
Onze 12-zijdige geodetische plantenbak is gemaakt van silicium, waardoor hij grip en tastbaarheid heeft. Terwijl het in de lucht draait, verschijnen er verschillende tinten, wat een hypnotiserende en ontspannende ervaring voor uw huis of kantoor oplevert. Kijk hoe je plant in de lucht ronddraait en ervaar het vanuit verschillende hoeken.

2. LYFE-reservoir
Om overmatig water te verminderen, laat een slim ontworpen drainagesysteem water ontsnappen naar een verborgen binnenreservoir.

3. LYFE-magneet
Hier gebeurt de magie. Onze op maat gemaakte LYFE-magneet duwt omhoog tegen een elektromagnetische basis, waardoor de planter in de lucht zweeft en uw LYFE naar nieuwe dimensies tilt.

4. LYFE-rotatie
In LYFE is er geen mechanisme dat de spin regelt, waardoor de planter in elke gewenste richting kan draaien. Omdat er geen wrijving is, hebben de units, naast luchtwrijving, de neiging vrij te draaien. Rotatie kan worden veroorzaakt afhankelijk van welke plant je binnen hebt.
Hoewel we op dit moment de rotatie van de units niet kunnen garanderen, neemt dit het gunstige effect van LYFE op planten niet weg.

Basisafmetingen: 153 mm x 153 mm x 38 mm (6 inch x 6 inch x 1,5 inch)
Basisgewicht: 1.300 gram (45,8 ounces)
Afmetingen pot: 80 x 100 mm
Potgewicht: 240 gram (8,5 gram)
AC-adapter: ingang 100-240V - 50 / 60Hz; Uitgang 15V 1A

LYFE is de tweede creatie van het merk FLYTE.