Bernard Favre Planet Watchwinder

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Planet by Bernard Favre

Bernard Favre's dubbelassige Planet-watchwinders houden uw automatische horloges op een optimaal niveau, zodat ze in een oogwenk klaar zijn om te dragen, er fantastisch uitzien en betoverend zijn om te kijken tijdens het gebruik.

In tegenstelling tot veel watchwinders op de markt, overtreft de dubbelassige Bernard Favre Planet horloges niet dankzij de negen programma-opties, waardoor een optimale opwindinstelling voor elk uurwerk wordt gegarandeerd. Er is zelfs een in het oog springend 'tentoonstellingsprogramma' als het de bedoeling is om de aandacht te vestigen op een aanbevolen horloge. Een verborgen schakelaar in de basis selecteert programma's, terwijl een sleuf voor een USB-sleutel het mogelijk maakt om aangepaste opwindprogramma's te laden die zijn aangepast aan het kaliber van uw horloge.

De Planet dubbelassige watchwinder is gemaakt volgens de hoogste Zwitserse normen en heeft een zwart gezandstraalde basis met lederen optie en met gepolijste, zwarte of vergulde roestvrijstalen rotatieringen. De stille, zeer efficiënte motor draait drie maanden op een enkele lading op het standaardprogramma en is ultrastil dankzij de akoestisch afdichtende O-ringen in de basis. De batterij wordt snel opgeladen door een eenvoudige USB-kabel en kan permanent aangesloten blijven. Een elegante glazen koepel beschermt het horloge zowel tegen stof en nieuwsgierige handen als draagt ​​bij aan het mysterie van het kinetische ballet binnenin.

Zwart gezandstraalde aluminium voet met dubbelassige beweging in verschillende afwerkingen, Afmetingen: 140 mm diameter x 210 mm hoog (glazen stolp), 120 mm diameter x 150 mm hoog (opwinder zonder deksel). Inclusief USB-oplader, glazen bel en reisetui

Wanneer je een Planet aanschaft, ontvang je jouw product automatisch in een standaard luxe verpakking. U kunt echter wel de lederen verpakking selecteren en kopen.

Programma's
0. Opladen draait niet.
1. Voltooit 800 rotaties met de klok mee in 40 minuten.
2. Voltooit 1000 rotaties met de klok mee in 50 minuten.
3. Voltooit 800 rotaties tegen de klok in 40 minuten.
4. Voltooit 1000 rotaties tegen de klok in 50 minuten.
5. Voltooit 480 rechtsom en 480 linksom rotaties in 40 minuten.
Dit programma windt 99% van de horloges op.
6. Voltooit 680 rechtsom en 680 linksom rotaties in ong. 50 minuten.
7. Voltooit 800 rechtsom en 800 linksom rotaties in ong. 65 minuten.
8 *. Voert de volgende reeks 150 keer uit: 3 rotaties met de klok mee, 6 seconden pauze,
3 rotaties linksom, pauze van 6 seconden, ongeveer 105 minuten
9 *. Voert de volgende reeks 800 keer uit: 3 rotaties rechtsom, 6 seconden pauze, 3 linksom rotaties, 6 seconden pauze. Dit programma is ideaal voor vitrines, ca. 7 uur
* Aanpasbaar door jezelf
Stroomvoorziening
Batterij met een levensduur van 120 dagen, oplaadbaar via pc of het lichtnet