Flyte

Stel de lamp vrij. FLYTE is een zwevend licht dat zweeft door magnetische levitatie en wordt aangedreven door de lucht. Een mini-kunstinstallatie. Ervaar licht naar het volgende niveau. FLYTE heeft geen batterijen nodig en wordt via inductie door de lucht aangedreven.

De kunst van het ambacht

Ontworpen in Zweden, is de basis FLYTE gemaakt van kwart-gezaagd eiken, ash en walnoot houten afwerkingen. We willen dat uw FLYTE er goed uitziet, zich goed voelt en een lange tijd meegaat. We gebruiken energie-efficiënte LED’s met een geschatte duur van ongeveer 50.000 uur. Dat is 12 uur per dag gedurende 11 jaar!

LYFE

Zet je planten vrij. LYFE is een groeisysteem zonder zwaartekracht waarmee je je favoriete planten in de lucht kunt cultiveren. 360 graden blootstelling aan zonlicht, 365 dagen per jaar. LYFE bestaat uit een planter die zweeft over een eiken basis via magnetische levitatie. Ontworpen om zachtjes te draaien tijdens de vering.
De rotatie komt vooral ten goede aan Air Plants, omdat nutriënten worden geabsorbeerd door hun bladeren door de lucht, in plaats van het conventionele wortelsysteem. Het magnetisch veld van de aarde heeft krachtige effecten op alle levensvormen, vooral op planten.  Al meer dan een jaar onderzoeken we de effecten van magnetisme op planten. LYFE maakt gebruik van maglev-technologie.

Lyfe & Air Plants

De Air Plant (Tillandsia), geïdentificeerd door de Zweedse botanicus Carl Linnaeus, zijn planten die in de lucht groeien. Luchtplanten gedijen op de circulatie van deeltjes in de lucht; zonder bodem vereist, voedt ons zwaartekracht tartende en roterende microklimaat zich op natuurlijke wijze. Ontworpen in Zweden door ons getalenteerde team in lijn met Scandinavische elegantie en minimalisme. Studies hebben aangetoond dat magnetische velden het rijpen van bepaalde vruchten versnellen, waardoor uw plant wordt verbeterd.